logowanie

zarejestruj się
jeżeli nie masz konta

Pomarańczowe menu weselne

Potrawy i napoje w kolorze "Tangerine Tango". Oto nasze podpowiedzi: łosoś (doskonały na malutkich kanapkach z kaparami), krewetki (usmażone na oliwie z czosnkiem i płatkami papryki, nadziane na patyczki), mango (w wersji wytrawnej podane z serem feta i zielonym groszkiem cukrowym), zupa – krem z dyni lub marchewki, puree z moreli (w wersji wytrawnej z pieprzem cayenne i czosnkiem), pomarańcze (kaczka w pomarańczach), curry. A do picia – sok pomarańczowy, drinki z różowego wina i soku pomarańczowego lub brzoskwiniowego, oranżada, poncz na gorąco z plastrami pomarańczy.






Foto: brides.com


------------------
UWAGA: Powielanie i kopiowanie tekstów (lub ich części) zamieszczonych w Banku Pomysłów serwisu Fajne Wesele wymaga wcześniejszej zgody autorów. Możliwe jest kopiowanie tekstów z zaznaczeniem źródła ich pochodzenia (należy zamieścić link do www.fajnewesele.pl jako źródła tekstu).

Podobne pomysły




Katalog firm

Polecamy produkty i usługi firm z Twojego regionu.

Portal ślubny abcslubu.pl